Sunday, October 25, 2015

La Început Pare Un TORT Ciudat Aranjat, Dar Imediat Când Începe Să Se Rotească E De-a Dreptul FANTASTIC !!!

Au trecut vremurile când un tort trebuia pur și simplu doar să arate bine și să fie foarte gustos. În zilele noastre un tort adevărat înseamnă mult mai mult decât cele două atribute enumerate mai sus. După ce veți vedea imaginile din videocipul de mai jos vă veți da seama că a face un tort în ziua de azi reprezintă o adevărată artă.

Acum aceste delicii au ajuns la un alt nivel pe lângă scopul lui de a satisface pofta de dulciuri acesta are și rolul de a delecta privirea consumatorilor atunci când îl văd și îi află povestea. Este și cazul tortului din imagini care după cum spune și creatorul lui este ceva unic pe piața mondială. Dacă au mai exista torturi pe care erau spre exemplu proiectate diferite secvente animate, de data aceasta animația este tortul în sine în momentul în care acesta este rotit.

La prima vedere tortul creat de artistul Alexandre Dubosc pare doar un tort ciudat de ciocolată în compoziția căruia decorul nu are absolut nici o noimă. Cu toate acestea magia începe în momentul în care acesta se rotește și dezvăluie practic câteva scene animate cum ar fi: celebrul joc Pac-man, floricelele de porumb care sunt mai întâi preparate și apoi înghițite de către nișe fețe fictive.

Creatorul acestuia spune că opera sa a fost un adevărat succes și că a primit aprecieri din întreaga lume, fapt ce îl face să continue în aceeași notă și promite că va mai veni cu proiecte asemănătoare poate chiar mai amuzante decât acesta. Vă las în continuare să vă delectați și dumneavoastră cu aceste imagini și să vă spuneți părerea despre un astfel de tort. Ați comanda unul pentru dumneavoastră ?

No comments:

Post a Comment