Thursday, October 22, 2015

Fetița Umilită De Profesor N-a Mai Rezistat - Fii ATENT Ce Face La FINAL !!!

Abuzurile cadrelor didactice nu reprezintă o problemă de ieri de astăzi, acestea sunt o mai veche meteahnă a lor mulți considerându-se superiori în fața elevilor pe care ar trebui să îi învețe din cunoștințele lor într-o manieră chiar părintească am putea spune. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos un astfel de exemplu de profesor care nu are nici o jenă să umilească o biată fetiță în fața celorlalți colegi ai acesteia.

Scena regretabilă s-a petrecut într-o sală de curs aparținând unei școli din Federația Rusă. Pe imagini se poate vedea clar cum profesorul pur și simplu își iese din minți în fața unei fetițe de maxim 10 ani care este de-a dreptul încremenită de reacția acestuia și are ochii în lacrimi.

Se pare că acest monstru pentru că altfel nu îl putem numi continuă să o umilească și nu îl dă înapoi nici măcar fața plină de lacrimi a celei mici. Colegii sunt și ei în stare de șoc în fața reacției dascălului și ascultă cu capetele plecate circul pe care acesta îl face în fața lor. Dar cum toate lucrurile se întorc în final acesta are parte probabil de singura pedeapsă pe care o putea primi la momentul respectiv.

Fetița nu a mai putut a un moment dat să îndure jignirie acestuia și urletele ca din gură de șarpe și i-a aplicat o lovitură într-o zonă sensibilă cu care l-a îngenucheat pe bărbat și a fugit imediat din sala de curs către cabinetul directorului. Un astfel de specimen și-a primit o pedeapsă prea mică pentru exemplul negativ pe care l-a oferit celor cărora trebuia să le împărtășească din bagajul lui plin de cunoștințe.

No comments:

Post a Comment