Friday, October 2, 2015

Este FASCINANT să vezi cum o rachetă de tenis lovește jeleul în slow motion !!!

Doi băieți pe numele lor Gav și Dan sau mai bine spus o parte din echipa care aparține canaluui de Youtube ”The Slow Mo Guys” au primit o provocare de la urmăritorii canalului și s-au decis să o pună în practică în același fel în care au făcut și experimentele de până acum. Rezultatul? Le-a depășit și lor așteptările după cum puteți vedea și dumneavoastră în imaginile din videoclipul de mai jos.

Dar în ce constă mai precis acest experiment. Ingredientele pentru reușita lui sunt niște bucăți colorate de jeleu, o rachetă de tenis și bineînțeles o cameră ultra-profesională care este capabilă să capteze cele mai sensibile mișcări care se derulează în fața ei. Așadar au luat toate aceste ingrediente și au început să lovească jeleul cu racheta de tenis în fața camerei. Imaginile surprinse în slow motion sunt ceva fantastic ce nici ei nu se așteptau să surprindă.

Gelatina este un produs alimentar care se obține prin fierberea diferitelor părți ale unui animal cum ar fi pielea,tendoanele etc. Aceste părți conțin o materie proteică care mai este cunoscută și sub denumirea de colagen iar aceasta este foarte greu digerabilă.

Gelatina are diferite întrebuințări în viața de zi cu zi cea mai importantă fiind aceea în decorarea deserturilor. Totodată gelatina reprezintă și ingredientul de bază pentru jeeuri și pentru aspic. Aceasta se poate găsi în comerț la noi în țară sub două forme. Prima ar fi cea de granule la plic iar cea de-a doua ar fi sub formă de foi de gelatină.

No comments:

Post a Comment