Friday, October 2, 2015

METODA Prin Care Îți Deschizi Mașina Fără Chei În 10 Secunde !!!

Te-ai întrebat vreodată ce este de făcut dacă îți uiți cheile în mașină și o închizi din greșeală? Probabil răspunsul ar fi utilizez cheia de rezerva, dar dacă nu ai la îndemână cheia de rezervă aceasta aflându-se acasă la mare distanță de locul cu pricina oare ce ai mai putea să faci? Privește imaginile din videoclipul de mai jos și vei afala cea mai simplă și rapidă metodă de a deschide mașina atunci când ți-ai uitat cheile înăuntrul ei.

Bărbatul din imagini vă va arăta această simplă metodă care durează nici mai mult nici mai puțin decât 10 secunde și o puteți pune în practică folosind un obiect pe care îl găsiți pe toate drumurile și anume o sfoară. Faceți un nod în mijlocul acesteia care să se strângă în momentul în care trageți de extremitățile sforii și acum nu mai rămâne decât un pas.

Treceți sfoara prin ușa mașinii până ajungeți cu nodul în dreptul siguranței care indică faptul că aceasta este încuiată iar acolo tot ce aveți să faceți este să potriviți nodu exact în jurul acestei siguranțe și mai apoi să trageți de cele două extremități ale sforii și să ridicați în sus pentru a deschide mașina.

Așadar aveți în față probabil cea mai rapidă metodă existentă pentru deschiderea mașinii și e bine să o cunoașteți pentru că nici nu știți când veți avea nevoie de ea. Facem un apel la buna-credință a cititorilor noștri și recomandăm utilizarea acestei metode în interes personal la propria mașină sau atunci când un cunoscut se află la nevoie, nu de alta dar ar putea să apară voci care să spună că un astfel de videoclip încurajează alt fel de practici.

No comments:

Post a Comment