Sunday, October 18, 2015

Adevărul Despre Carnea De Pui Pe Care O Cumperi În Supermarketurile Din România !!!

Am ajuns în ultima vreme să ne întrebăm oare cât este de sănătoasă mâncarea pe care o cumpărăm și o punem în farfurie. Asta nu se referă neapărat la produsele care sunt semi-preparate sau la alte produse care evident sunt pline de aditivi ci chiar la carnea propriu-zisă. În cele ce urmează veți vedea niște imagini tulburătoare despre ce fel de carne cumpărăm de fapt de la supermarket.

Nu e de mirare spre exemplu după ce veți vedea acest videoclip că atunci când dorești să cumperi un pui de la un supermarket acesta are dimensiunile unui curcan, față de unu să spunem crescut într-o curte de țară care cu greu ajunge să cântărească un kilogram. Puii pe care îi găsim în comerț sunt uriași și ajunge la aceste dimensiuni în doar câteva zile dar oare se întreabă cineva cum este posibil așa ceva și dacă metoda prin care sunt aduși la o anumită masă este cea mai corectă?

Toată lumea avertizează de ceva vreme că puii din comerț sunt de fapt hrăniți cu hormoni de creștere deși acest lucru este total interzis oriunde în Europa. Cu toate acestea producătorii au găsit o metodă să păcălească sistemul pentru a obține profit maxim de pe urma comercializării puilor.

Chiar dacă hormonii le-au fost interziși și riscă închiderea activității dacă efectuează astfel de proceduri aceștia au găsit metoda injectării cărnii de pui cu diferite saramuri care conțin substanțe ce nu ar trebui să existe în carne. Prin injectarea lor acești pui care cântăresc între 1 și 2 kilograme pot ajunge până la a-și dubla masa în funcție de cât de lacom este producătorul și cât de mult vrea să profite de pe urma unei astfel de șmecherii.

No comments:

Post a Comment