Thursday, October 29, 2015

S-au Așezat Pe 3 Rânduri În Sala De Fitness - Dar Fii ATENT Ce Începe Să Facă Fata Cu Tricou Alb !!!

Când m-am uitat prima dată la acest videoclip mi-am dat seama că la sfârșitul melodiei eu încă mai fredonam și mă mișcam pe scaun așa că am zis că trebuie neapărat să îl împărtășesc cu dumneavoastră pentru că e clar că are acel lucru aproape imposibil de denumit dar care te face ori de câte ori l-ai vedea să te simți bine când îl privești.

Imaginile din acest videoclip au fost filmate într-o sală de dansuri mai precis ”YAMA And HotChicks Dance Company” din Seul, capitala Coreei de Sud. Grupul de dansatori este format din opt fete și patru băieți care după cum veți vedea și dumneavoastră în cele ce urmează se mișcă într-un mod minunat pe ritmurile unei piese pop numită ”Bang Bang Bang”.

Inițial am crezut că sunt doar niște fete pregătite să facă un program de fitness pe o melodie, dar după ce am văzut primele mișcări din mânini care dădeau impresia unei filmări în slow-motion. Aceea reprezintă de fapt și mișcarea mea favorită a acestui dans deși trebuie să recunosc că mi-a fost foarte greu să o aleg deoarece prestația lor este de-a dreptul minunată pe tot parcursul melodiei.

Dansul este considerat probabil cel mai bun mijloc alături de muzică din punct de vedere artistic pentru a exprima un mesaj. Aceasta se realizează prin o mișcare ritmică succesivă de obicei acompaniată de un fond muzical. Dansurile pot avea caracter religios, artistic sau pur și simplu de divertisment. Istoria dansului apare practic odată cu apariția comunităților de oameni acestea având la vremea respectivă caltatea de ritual. La unele popoare în anumite zone ale lumii dansul și-a păstrat și în ziua de azi aceste calități.

No comments:

Post a Comment