Thursday, October 1, 2015

A Vrut Să-i Facă O Farsă Iubitului Că E Însărcinată - Dar Reacția Lui S-a Întors Ca O Lopată În Dinți

În ultimii ani pe internet au apărut o mulțime de fimulețe în care autorii lor făceau diferite farse celor din jur fie ei rude, apropiați sau chiar persoane necunoscute. În imaginile din videoclipul de mai jos această fată vrea să îi facă o farsă care pentru mulți dintre bărbați ar însemna una dintre cele mai rele farse de pe pământ, urmăriți ce îi zice prietenului ei și cum totul se va întoarce împotriva ei în doar câteva secunde făcând astfel ea să fie cea păcălită.

Tânăra din imagini s-a gândit să ia un test de sarcină și să îl măsluiască astfel încât să pară că acesta este pozitiv și mai apoi să i-l arate prietenului ei. Acesta a fost chemat de urgență în cameră pentru a îi fi dată vestea ce mare. Când a ascultat ce îi zice prietena lui nu i-a venit să creadă. Și instant a început să plângă.

Aceasta nu a înțeles reacția bărbatului mai ales că după câteva secunde în care a încercat să îl convingă că nu e vorba de nici o farsă și că testul este 100% adevărat acesta a început să o acuze că l-a înșelat. Fetei nu i-a venit să creadă ce acuze îi aduce iubitul căruia i-a fost loială tot timpul relației de trei ani de zile de până acum. Dar șocul cel mare abia apoi a urmat.

Bărbatul i-a mărturisit prietenei sale că nu poate avea copii iar când aceasta a auzit a izbucnit în lacrimi ne putând să creadă că a fost în stare să îi ascundă acest lucru atâta timp. Dar totuși la un moment dat bărbatul nu s-a mai putut abține și a început să râdă dezvâluindu-i că de fapt din autor al farsei aceasta se transformase în victimă și că de fapt el își dăduse seama de ce a pus la cale și a vrut să îi întoarcă cu aceeași monedă farsa cu care a vrut să îl sperie.

No comments:

Post a Comment