Thursday, October 22, 2015

S-a Izoat De Lume Acum 25 De Ani Fugind În Deșert - Când Au Intrat Pe Ușa Asta După El Au Rămas Fără Cuvinte !!!

Se spune că fiecare om are un talent nativ care mai devreme sau mai târziu iese la iveală însă sunt destui dintre noi care alegem o altă cale în viață și nu suntem preocupați de a scoate a iveală ceea ce avem în interiorul nostru și acest talent se pierde cu siguranță. Povestea acestui bărbat vă va arăta întocmai că în fiecare din noi există un artist si asta nu neapărat trebuie să se întâmple încă de la vârste fragede. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge de asta.

Ra Paulette este un bărbat care acum 25 de ani s-a hotărât să se mute în deșertul New Mexico departe de aglomerația urbană, de poluarea de orice fel și a început aici un nou capitol care îi va schimba viața definitiv. Asta pentru că în încercarea lui de a găsi ceva util de făcut într-o zonă în care sunt doar câteva urme de vegetație și în care mai mult auzi vântul șuierând el a descoperit o altă parte a presonalității sale.

Trebuie spus de la bun început că acesta nu este de specialtate inginer sau arhitect este un simplu om care și-a pus în aplicare un talent pe care nici măcar el nu știa la început că îl are și la care evident nu s-a gândit că îi va aduce niciodată atâta recunoaștere. El a transformat o peșteră de nisip într-un adevărat templu foarte bine sculptat în interior cu coloane de toate formele care au fost aranjate meticulos.

Acum locul acesta creat de el din nimic a devenit o atracție pentru oameni care vin special să vadă ce minune a reușit acest bărbat care personal nu se consideră un sculptor sau un artist ci mai degrabă un magician care se joacă pur și simplu cu spațiul care îl înconjoară.

No comments:

Post a Comment