Tuesday, October 6, 2015

A Luat Un Cartof Și A Început Să Dea Cu El Pe Parbriz - Rezultatul E ABSOULT GENIAL !!!!

Acum doar câteva săptămâni soarele era prezent zilnic și încă nu știam dacă a trecut vara sau nu dar zilele acestea ne-au arătat că toamna e în toi și probabil încet încet va veni și vremea și mai răcoroasă ceea ce ne va face să ne gândim la câteva probleme care apar zilnic atunci când folosim mașina și anume geamurile înghețate dar mai ales geamurile aburite în timpul mersului. Chiar dacă majoritatea mașinilor au funcția de dezaburire a geamurilor nu de fiecare dată aceasta este eficientă asa că dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți afla câteva metode de dezaburire cu ajutorul un ori obiecte care se găesesc în gospodărie și fără să mai folosiți soluții chimice de dat pe geamuri care sunt atât de dăunătoare pentru organismul nostru.

Bărbatul care a realizat acest videoclip vă recomandă pentru a nu mai avea geamurile aburite de acum încolo mai ales pentru că acestea vă pot pune în pericol viața reducându-vă vizibilitatea în timpul mersului, să utilizați unul dintre următoarele produse: spuma de ras, șampon pentru bebeluși , gel antibacterian pentru curățarea mâinilor de miezul dintr-un cartof.

După ce a utilizat toate metodele împărțind în mai multe zone geamul acesta a tras câteva concluzii despre eficiența acestor produse cum ar fi. Cele mai bune soluții sunt spuma de ras și produsele chimice, apoi miezul de cartof care nu este atât de eficient dar totuși este varianta eco pentru antiaburire și la sfârșit șamponul pentru bebeluși și gelu antibacterian pentru curățarea mâinilor.

Puteți să încercați și voi aceste metode mai ales că vremea rece vine curând și cu siguranță veți avea la un moment dat nevoie de ele.

No comments:

Post a Comment