Thursday, October 29, 2015

Moșulică Și-a Stins Țigara Pe Tricoul Lui Asta - Ce SE Întâmplă După Te Lasă Cu GURA CĂSCATĂ !!!

Am mai văzut artiști stradali și scamatori dar când o să vezi ce face moșulică asta cu șăpcălia lui o să rămâi cu gura căscată. S-a dus în mijlocul unui grup de tineri și a pus pariu cu ei că poate să facă un truc fără să se prindă nici unul cum l-a făcut. Urmărește imaginile din videoclipul de mai jos și încearcă să explici ce face.

Primul truc pe care îl face este cel cu țigara. Și-a luat țigara și a stins-o în tricoul alb al bărbatului din imagini. Se așteptau să rămână cu gaură în tricou dar se pare că bătrânelul ca prin minune a făcut să dispară țigara fără să îi poată lua cineva urma. I-au cerut să le explice cum a făcut dar nici nu a vrut să audă și-a cerut mai întâi banii pe care îi merita în urma pariului.

Audiența extaziată după acest moment i-a mai cerut o nouă reprezentație și acesta a mai ”scos din joben” încă o scamatorie cu care le-a închis gura. L-a pus să toarne suc în pumnul strâns dar când l-a deschis lichidul dispăruse ca prin minune. A ridicat mână sus și ca prin minune a dat drumu la lichidul a curs pe jos.

Astfel de scamatori stradali există peste tot în lume. Aceștia pentru câțiva bănuți fac tot felul de trucuri unele dintre ele mai simple altele mai complicate. Acest bărbat trebuie să recunoaștem că pentru vârsta lui are un talent și o dexteritate destul de mare și merită fiecare bănuț pe care îl primește.

No comments:

Post a Comment