Sunday, October 25, 2015

Două Puștoaice O Batjocoreau Pe O Fetiță Sărmană - Când Am Văzut Continuarea Mi-au Dat Lacrimile !!!

Un studiu recent a arătat ca unul din trei copii este hărțuit de colegii lui de la școală. Dacă stăm să ne gândim la consecințele periculoase pe termen lung pe care îl are un asemenea tratament asupra unui copil care la o vârstă fragedă este ușor de deznădăjduit doar prin câteva vorbe atunci acest procent nu este îngrijorător ci mi-aș permite să afirm că e de-a dreptul tragic. Urmăriți în imaginile din videoclipul de mai jos cum reacționează adulții atunci când o copilă nevinovată este batjocorită de colegele sale de școală.

Cei ce au venit cu ideea acestui experiment social au vrut să pornească o campanie atât printre adulți dar și printre cei care sunt vizați direct de această problemă a hărțuirii mai precis elevii din clasele I - XII prin care fiecare să contribuie la eradicarea totală a unui asemenea comportament care nu aduce nimic bun pentru nici una dintre părți chiar dacă cei care batjocoresc par că o fac pentru bunăstarea lor sufletească mai târziu vor realiza și ei cât de nepotrivit a fost un asemenea comportament.

Trei fete de vârste apropiate au fost puse să aștepte într-o stație de autobuz să meargă spre casă. Două dintre ele au fost instruite să o hărțuiească pe ce-a de-a treia într-un mod asemănător celor care se petrec în realitate. Toate scenele s-au consumat în fața adulților. Rezultatul experimentului a întrecut așteptările tuturor.

Fiecare dintre cei ce au fost prezenți au încercat să le facă pe fetițe să vorbească mai frumos cu colega lor, ba mai mult câțiva dintre ei au ales să o protejeze pe cea mică chemând-o să plece de lângă cele două colege cu comportament toxic. Voi ce părere aveți despre această problemă reală existentă cu siguranță și în școlile din România? Care ar fi cea mai bună rezolvare în acest caz ?

No comments:

Post a Comment