Sunday, October 4, 2015

A pus unt pe un porumb și apoi l-a băgat în cuptorul cu microunde - Rezultatul e absolut DELICIOS !!!

Dacă te plictisești în casă și ai poftă de o gustare rapidă dar nu te hotărăști în nici un fel urmărește imaginile din videoclipul de mai jos. Vei învăța cum să faci cea mai rapidă și gustoasă gustare pe care o poți consuma singur sau alătrui de apropiații care au venit la tine.

Toate ingredientele de care ai nevoie sunt doar un știulete de porumb și puțin unt. Așadar procedura este simplă se ia știuletele de porumb se unge bine cu unt iar apoi acesta se bagă în două pungi de hârie astfel încât porumbul să se afle într-un spațiu închis. Toate acestea se introduc apoi în cuptorul cu microunde la temperatură medie și pe o durată cuprinsă între 3 și 4 minute.

Rezultatu? După cele 3-4 minute veți avea o porție strașnică de floricele de porumb cu unt fără nici cel mai mic efort fără să te murdărești sau să murdărești prin bucătărie. Această gustare este ideală pentru timpu liber petrecut acasă fie că te uiți la un film sau ai diverse activități alături de prieteni.

Porumbul reprezintă o cereală care a fost cultivată pentru prima dată în America Centrală. Acesta este foarte răspândit la nivel mondial alături de grâu reprezintă peste 80% din producția totală de pe întreg mapamondul în ceea ce privește cerealele. Porumbul care se cultivă în mod normal în scopuri comerciale are o tulpină înaltă de aproximativ 2-2,5 metri. Există însă și anumite soiuri din această cereală a căror tulpină poate să ajungă și la înălțimea de 7 metri. Ditre proprietățile benefice pe care le are porumbul asupra organismului uman putem să amintim conținutul bogat de vitamina E, care reprezintă un antioxidant extrem de important și care ne poate proteja împotriva artritei.

No comments:

Post a Comment