Sunday, October 4, 2015

Un Bărbat îi Aruncă Mâncarea în Cap Cerșetorului - REACȚIA Lui M-a Lăsat Fără Cuvinte !!!

La nivel mondial cerșetoria a crescut alarmant în ultimii ani. Nici țările care sunt considerate mai bogate și mai civilizate nu au scăpat de această problemă care pare să se intensifice pe zi ce trece văzând cu ochii. Așadar și în Statele Unite ale Americii există o astfel de problemă după cum veți putea urmări în imaginile de-a dreptul impresionante din videoclipul de mai jos. Veți putea să vedeți așadar cum arată viața văzută de un cerșetor într-o metropolă americană... Imaginile vă asigur vă vor lăsa fără cuvinte.

Pentru a putea surprinde exact ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața unui cerșetor trei tineri s-au hotărât să facă un experiment care veți vedea are rezultate cutremurătoare. Ei l-au echipat pe cel mai mic dintre ei în haine de cerșetor și l-au așezat în preajma unui cerșetor adevărat care se ruga de trecători să primească câțiva cenți pentru a-și lua ceva de mâncare.

Spre surprinderea celor 3 cei mai mulți dintre trecători se opreau la copilul cerșetor și îi umpleau paharul cu bani. Bărbatul care stătea inițial în locul cu pricina nu primea nimic ba mai mult lua și apostrofări de la aceștia cum că ar trebui să se ducă la muncă să-și câștige cinstit o pâine. Punctul culminant însă îl reprezintă momentul în care un bărbat îi răstoarnă cerșetorului adevărat mâncarea în cap în semn de batojocură. Acesta supărat îi zice băiatului deghizat să vadă de lucrurile lui și pleacă.

După câteva minute el se întoarce cu o felie de pizza și o apă pe care i le întinde acestuia. Celor 3 nu le vine să creadă ce gest face cerșetorul și se apropie de el pentru a îi dezvălui adevărata lor identitate și pentru a îi oferi niște bani pentru o masă caldă și un loc călduț de dormit.

1 comment: