Sunday, October 18, 2015

Doi Copii Intră Pe Scenă, DAR Când Fetița Începe Să Cânte Ți Se Va Face Pielea De Găină !!!

Cu siguranță ați văzut multe interpretări pe scenă a unor copii la vârste destul de fragede care v-au impresionat. Ceea ce veți auzi însă în videoclipu următor vă va face să uitați tot ce ați auzit până acum, pur și simplu te va unge pe sufelt când îi vei auzi pe cei doi copilași cum încep să cânte.

De obicei până la vârsta de 10 mai în special copii sunt preocupați de cu totul altceva decât cântatul. Mulți preferă să se bucure de copilărie și să se joace, alții sunt preocupați de primele materii de la școală, dar iată că cei doi au ales să își dedice viața încă de la vâreste fragede muzicii și plăcerii de a cânta în fața publicului care este destul de numeros.

Jefffrey Li în vârstă de 10 ani originar din Canada și partenera lui mai mică cu trei anișori, Celine Tam originară din Hong Kong au ales o melodie extrem de emoționantă de interpretat. Acesta meodie este celebra ”You Raise Me Uo” a lui Josh Groban, o melodie care are un efect destul de însemnat asupra ascultătorilor de fiecare dată dar de această dată efectul este amplificat și de interpretarea impecabilă și realizată din tot sufletul a celor doi copilași.

După cum puteți vedea aceștia se află într-un concurs de televiziune destinat celor mici dar încă de la primele versuri îți poți da seama că aceștia fac față cu brio și într-un concurs de acest gen în care participă concurenți de toate vârstele. Acest lucru este posibil pentru că stăpânesc câteva tehnici vocale foarte dificile. Chiar dacă aceștia cântă pe rând fiecare câte un pasaj din strofă sincronizarea în momentul interpretării este una perfectă. Cu siguranță îi veți îndrăgi după ce veți auzi melodia.

No comments:

Post a Comment