Tuesday, October 20, 2015

Un Hoț A Încercat Să Fure De LA Un Copil Pe Stradă - Stai Să Vezi Ce Lecție Îi Dă Bărbatul În Negru

Moda camerelor de supraveghere montate fie pe mașinile aflate în trafic fie pe casca motocicliștilor sau bicicliștilor a luat amploare în ultima vreme și este un lucru pozitiv pentru că în trafic se întâmplă o mulțime de incidente în care de multe ori părțile implicate nu își recunosc vina și se poate ajunge la nedreptate foarte ușor. Dar veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos că aceste camere ajută la capturarea și altor momente care nu au neapărat legătură cu traficul de pe carosabil.

După cum puteți vedea în imagini încă de la început un bărbat se află în partea dreaptă a acestora pe trotuar alături de copilul său și traversează o stradă lăturalnică. Dintr-o dată se poate auzi un tipăt și imediat după ce bărbatul traversează se întoarce brusc în locul inițial unde îl împiedică pe un alt bărbat aflat în fugă să scape.

Imediat după ce acesta cade la pământ de după colț apare un copil care aleargă tot într-un suflet pentru a-și recupera obiectul fura. Ceea ce s-a întâmplat este ușor de intuit bărbatul care a fost împiedicat este de fapt un hoț care a vrut să îi fure băiatului Segway-ul cu care se deplasa pe stradă. Norocul acestuia a fost că bărbatul cu jachetă neagră a fost atent și cu un procedeu parcă desprins din karate l-a oprit pe hoț permițându-i copilului să-și recupereze paguba.

Este de-a dreptul îmbucurător să vedem că pe lumea aceasta mai există spirit civic și că nu ne aflăm practic într-o junglă unde fiecare om trece cu vederea nedreptățile care se petrec în jurul lui. Acest bărbat este un exemplu pentru societate care trebuie urmat chiar dacă mulți ar zice de ce să mă bag nu mi s-a întâmplat mie gândiți-vă că dumneavoastră puteți fi următoarea victimă, cum v-ați simți dacă restul ar fi nepăsători.

No comments:

Post a Comment