Sunday, October 11, 2015

Cerșetorul Cu Mâini De Aur - Uite Cât De Talentat Este Acest Om Al Străzii !!!

Dacă locuiești într-un oraș indiferent de mărimea lui cu siguranță că ai întâlnit măcar în zonele mai aglomerate a acestuia există muzicieni care cântă la un instrument. Aceștia se așează într-un colț și cântă pentru câțiva bănuți pentru trecătorii care frecventează zona în speranța să le facă o zi mai bună și lor și propriei persoane.

În imaginile din videoclipul de mai jos veți face cunoștință cu unul dintre cei mai talentați astfel de artiști stradali. O dată ce ai auzit cum cântă la chitară te vei îndrăgosti de muzica lui. Mulți dintre cei ce l-au ascultat i-au recomandat să se ducă să facă acest lucru într-un cadru organizat deoarece oameni cu talentul său nu trebuie să tremure de frig pe străzi pentru câțiva cenți ci trebuie să cânte pe marile scene ale lumii.

Bărbatul se numește Mariusz Goli și este de origine poloneză iar dexteritatea de care dă dovadă și talentul la chitară este unul de invidiat chiar și de chitariști consacrați la nivel internațional. Oamenii se uită cu scepticism când îl văd la prima vedere pe Mariusz asta pentru că înfățișarea și aici mă refer la hainele sărăcăcioase îi determină să creadă că el face acest lucru numai pentru bani dar lucrurile nu stau chiar așa.

Bărbatul are o pasiune foarte mare pentru chitară și pentru muzică acestea fiind pur și simplu viața lui și tot acestea îl ajută prin cei câțiva bani pe care îi primește zilnic de la oamenii binevoitori să supraviețuiască și să meargă mai departe în viață. Probabil că un astfel de talent are nevoie de un ajutor specializat în domeniu pentru că mai mult ca sigur dacă ar fi văzut de cineva potrivit ar putea să ajungă un star internațional.

No comments:

Post a Comment