Tuesday, October 13, 2015

O Profesoară S-a Suit Pe Catedră Și S-a Dezbrăcat !!! Fii ATENT Ce Urmează !!!

O profesoară de biologie a făcut un gest în fața elevilor pe care aceștia probabil nu îl vor uita foarte repede. Într-una din orele la care le preda acestora femeia fără nici cea mai mică inhibiție s-a urcat pe catedra din fața lor și i-a șocat cu gestul pe care a început să-l facă. Urmăriți și voi imaginile din videoclipul de mai jos și veți fi cu siguranță suprinși de gestul inițial al acesteia.

La început elevii au privit un pic dubios spre aceasta mai ales când a văzut că așezată în fața lor profesoara lor începe să se dezbrace dându-și mai întâi bluza jos. Imediat au înțeles și de ce acesta face așa ceva pentru că au văzut cu ce era îmbrăcată pe dedesubt. Gestul acesteia a dovedit de ce în țările din vest există o libertate mai mare de exprimare și sunt căutate permament metode noi prin care elevii să fie stimulați să învețe chiar și materiile care la prima veder pot să pară plictisitoare.

Debby Heerkens predă materia biologie într-o școală dintr-un orășel olandez dar pasiunea pe care o pune în tot acest proces de predare este doar de ea cunoscută. Aceasta a declarat că încă de acum 7 ani de când s-a apucat de predat biologia a încercat să vină în întâmpinarea elevilor cu noi metode de predare prin care aceștia să asimileze informațiile în cel mai plăcut mod.

Chiar dacă la început a părut nebună elevii au apreciat ceea ce a făcut profesoara lor pentru ei și au postat videoclipul cu gestul acesteia pe internet pentru a o face cunoscută în întreaga lume. Rezultatele nu au încetat să apară imaginile fiind vizualizate de nu mai puțin de 4 milioane de persoane pe canalul de Youtube unde au fost postate.

No comments:

Post a Comment