Friday, October 16, 2015

Samuraiul Asta Are Un REFLEX De Zile Mari !!! Fii ATENT Ce Face Când Vine Mingea Spre El Cu 160 km/h !!!

Când auzi de cuvântul ”Samurai” te gândești probabil ca și mine la o persoană apaținând serviciului militar japonez din trecut. Dar puțini știu că există samurai moderni care păstrează multe dintre vechile obiceiuri și în zilele noastre. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un astfel de exemplu și anume cel mai renumit samurai al Japoniei din zilele noastre.

Bărbatul se numește Isao Machii și după cum v-am spus este recunoscut ca fiind cel mai bun samurai modern. Este originar din Japonia și a fost recent provocat de comunitatea de Baseball din țara sa pentru a își demonstra măiestria în mânuirea unei Katane veritabile. Acesta a acceptat provocarea și iată așa a ajuns pe un teren de antrenament de baseball.

Provocarea a constat în faptul că trebuia să atingă o minge cu sabia lui. Sabia trebuia evident să se afle în teacă iar mingea care se îndrepta spre el era lansată de o mașină automată din cele care sunt folosite pentru antrenamente. Aceasta lansa mingii de baseball cu peste 150 de kilometri la oră ceea ce făcea aproape imposibilă realizarea provocării.

Isao însă nu a renunțat și a demonstrat de ce este un nume atât de mare în mânuirea Katanei. S-a așezat în poziție pentru provocare și a așteptat lansarea câtorva mingii pentru a studia din sunetul provocat de aceasta timpul pe care îl parcurge din momentul lansării până când ajunge în dreptul sabiei sale. Când toți credeau că nu va reuși și că se va lăsa bătut pentru că o asemenea lovitură părea de-a dreptul imposibilă iată că Isao scoate katana din teacă cu un reflex uimitor și taie o minge de basebal în două părți aporape egale. Viteza cu care mingea fusese lansată a fost de 160 de kilometri la oră ceea ce l-a trimis pe samuraiul nostru direct în cartea recordurilor cu mișcarea sa.

No comments:

Post a Comment