Wednesday, October 28, 2015

Un Karatist Beat Încearcă Să Spargă O Masă - Când Vei Vedea Continuarea LEȘINI de RÂS !!!

E plin internetul de clipuri în care diverși karatiști și nu numai sparg cărămizi, dale de beton, crapă scânduri și așa mai departe totul spun ei în primul rând prin echilibrul dintre puterea concentrării și forța fizică. Dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos o putem cataloga o încercare sau un ritual de spargere a unui obiect, care se transformă mai apoi într-un veritabil tutorial de cum să nu vrei să spargi orice obiect din jurul tău.

Acest karatist din imagini, sau mă rog așa se crede el, se află într-o avansată stare de ebrietate ceea ce probabil îi conferă și un curaj mai avântat în ceea ce privește adevărata lui forță fizică. El i-a dat la o parte pe toți cei din jur pentru a îi face loc să le arate cum să spargi o masă ca la carte ca un adevărat karatist.

În câteva secunde în fața audienței, care nu se afla probabil în aceeași stare de ebrietate ca respectivul individ, a început un adevărat ritual de studiere a mesei și de concentrare a bărbatului asta. După ce a dat din mâini câteva minute de i-a amețit pe cei din jur cu mișcările sale de călugăr shaolin veritabil a venit și punctul culminant, lovitura de grație.

Lovitura de grație i-a fost în schimb lui fatală, după ce a lovit masa din lemn cu capul aceasta nu s-a clintit de pe loc, de crăpat sau altceva nici nu încape îndoială, mai mult decât atât imediat după lovitură aceasta a fost practic trimis la pământ de masă spre amuzamentul celor din jurul său care râdeau în hohote. Așadar 1-0 pentru masa de lemn în confruntarea cu karatistul beat criță.

No comments:

Post a Comment