Friday, October 16, 2015

Un Pieton Cu Căștile Pe Urechi Nu Se Asigură La Trecere !!! Fii ATENT La Momentul Impactului !!!

În zilele noastre pietonii au deveni unele dintre cauzele principale ale accidentelor. Acest lucru se datorează faptului că fie aceștia nu respectă regulile de circulație din bună știință fie sunt prea preocupați cu alte activități menite să le distragă atenția de la mersu pe stradă și să le cauzeze numai probleme atât lor cât și celor din jur. După ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos o să vă asigurați de acum înainte că nimic nu vă distrage atenția când sunteți pe stradă și veți încerca să fiți mereu conectați la realitate.

În imaginile acestea se poate vedea că pot exista urmări grave când spre exemplu vorbiți pe telefon în timpul mersului sau cum în cazulde față ascultați muzică la maxim cu căștile pe urechi. Persoana din imagini a simțit pe propria piele cât de dureros poate fi acest lucru și faptul că neatenția te poate costa chiar viața.

Putem vedea în imagini cum tramvaiul circulă regulamentar și abia plecat din stație își ia avânt spre următoarea destinație dar în acest moment apare un element surpriză în traficul acestuia iar speriat de pietonul neatent acesta trage câteva semnale acustice aproape fără rezultat deoarece fata din imagini îl aude în ultimul moment.

Din fericire totul se termină cu bine deși se putea sfârși cât se poate de rău chiar și cu pierderea vieții asta pentru că deși viteza tramvaiului nu era mare în momentul impactului existau o multitudine de posibilități de a amplifica leziunile la nivelul corpului pe care putea să le sufere persoana în cauză. Așadar aveți grijă în continuarea în trafic indiferent dacă sunteți șoferi sau simpli pietoni, atenția trebuie să fie o prioritate în drumul dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment