Tuesday, October 27, 2015

O Concurentă I-a Impresionat Pe Toți Cu Interpretarea Ei - Gestu Unuia Dintre Jurați A Făcut-o Să Plângă În Hohote !!!

Concursurile de talente atât de populare în ultima vreme aduc aproape în fiecare săptămână în fața publicului persoane absoult remarcabile. Mai mult decât talentul lor unele au în spate și câte o poveste impresionantă capabilă de fiecare dată să îți smulgă pe lângă ropote de aplauze și câte o lacrimă din adâncul sufletului. Este și cazul fetei pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos, povestea ei este una impresionantă iar tot momentul ei pe scena America’s Got Talent a fost unul din cale afară de emoționant.

Tânăra din imagini se numește Anna Clendening și suferă de depresie și anxietate. Aceastea sunt adevărate boli considerate de unii specialiști chiar dacă cei mai sceptici spun că acestea lucruri sunt o prostie realitatea a demonstrat că este o problemă medicală destul de serioasă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane din cauza probabil a vremurilor atât de tumultoase pe care le trăim în ziua de azi.

Această tânără are încă de mică suportul părinților pentru problemele ei și încearcă prin orice mijloc să scape de ele. Prezența ei în fața unui public atât de numeros precum și a celebrului juriu a emoționat-o până la lacrimi. Mai mult reacțiile după interpretarea melodiei au făcut-o să izbucnească în plâns și s-a liniștit abia după ce unul dintre jurați a urcat pe scenă lângă ea și a îmbrățișat-o.

Lăsând la o parte aceste lucruri extrem de emoționante, cu atât mai mult interpretarea ei carea fost de-a dreptul impecabilă capătă o însemnătate și mai mare. A fi capabil să treci peste această teamă continuă este un lucru cu care Anna se poate mândri de acum încolo.

No comments:

Post a Comment