Wednesday, October 28, 2015

Cum Reacționează Un Urs Când Se Află În Fața Unei Capcane Periculoase !!!

Un moment extrem de neașteptat a avut loc în mijlocul unei păduri din Statele Unite ale Americii. Se pare că pădurarii din acea zonă au vrut să captureze un urs pentru a îi aplica un tratament medicamentos pentru o afecțiune de care se bănuiște că suferea. Dar lucrurile după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos au luat o întorsătură ciudată, iar deznodământul e imposibil să îl intuiești.

După ce au așezat în zona frecventată de acesta o capcană special concepută pentru animale de mari dimensiuni, au plasat în interiorul ei câte ceva de mâncare pentru a îl atrage pe urs înăuntru. Acesta a apărut după câteva ore de așteptare și a început să dea târcoale capcanei neînțelegând ce se întâmplă și de ce se află în acel loc.

După câteva momente acesta plictisit de toată imaginea a observat mâncarea din interior. După cum v-ați fi așteptat el ar fi trebuit să urce după ea și să fie prins automat în capcană dar acesta s-a descurcat mult mai bine și după ce a analizat încă o dată situația s-a întins cu botul după mâncare reușind să o ia cu el fără să urce în capcana care s-ar fi închis automat în momentul în care detecta greutatea acestuia.

Așadar ursul i-a păcălit pe pădurarii care au vrut să îl prindă iar acestora nu le-a mai rămas decât să se gândească de acum înainte la altă metodă de a îl prinde asta pentru că se pare că cea aplicată de ei în acest caz nu este cea mai bună metodă de a prinde un urs fie el și bolnav.

No comments:

Post a Comment