Saturday, October 3, 2015

25 de Toboșari Se Așează În Linie - Publicul ”Explodează” Când Au Văzut Ce Face La Final !!!

Fiți pregătiți să vedeți o reprezentație unicat pe tot întinsul pământului aceasta a fost dată de Corpul Top Secret al Toboșarilor, organizație ce își are originile în orașul Basel din Elveția. Aceștia au realizat acest superb moment chiar la Edinburgh fiind primul grup non-militar și non-britanic care performează pe esplanada castelului.

La cârma acestui minunat proiect care a luat ființă în anul 2003 stă celebrul Erik Julliard. Când s-a gândit să demareze această idee a luat în considerare faptul că trebuie să fie ceva unicat la nivel internațional care să impresioneze fiecare individ ce ia contacul cu un asemenea spectacol. Și se pare că tot ce și-a pus în cap i-a reușit.

Membrii acestui grup în număr de 25 par a fi dedicați acestei meserii dar vă vine să credeți că de fapt ei profesează în mod obișnuit în alte domenii? Chiar dacă pare greu de crezut acest lucru ei au meserii precum cele de bancheri, funcționari pubici și multe altele. Sigurul lucru care îi face să fie atât de buni atunci când au toba în față este pasiunea nemărginită pentru acest instrument și seriozitatea cu care pregătesc fiecare spectacol cu foarte mult timp înainte prin foarte multe ore de antrenament.

Așadar nu trebuie să ratați această șansă de a vedea acești bărbați extrem de talentați punând pasiune în fața unui public extrem de pretențios în ceea ce fac și reușind la finalul reprezentației să smulgă ropote de aplauze și toate cuvintele de laudă ale organizatorilor evenimentului. Ideea acestui spectacolo o reprezinta era digitală de aici venind și costumația dar și particularizarea instrumentelor într-un asemenea mod.

No comments:

Post a Comment