Friday, October 2, 2015

A Montat O Cameră Ascunsă În Casă - Când A Văzut Ce Face Soțul În Fața Copiilor A Crezut Că Leșină !!!

Toți părinții sunt entuziasmați atunci când copilașii lor fac primele lucruri în viață cum ar fi prima dată când spune ”mama” sau ”tata”, prima dată când merg singuri în picioare și exemplele pot continua. Orice părinte își dorește atunci când se întâmplă unul din lucrurile enumerate mai înainte să poată avea imortalizat momentul într-un videoclip. La acest lucru s-a gândit și mămica din videoclipul pe care îl puteți vedea mai jos.

Ruejana este mămica a doi copii și aceasta s-a gândit că ar fi o idee bună să monteze o cameră de luat vederi în sufragerie pentru a imortaliza momentele cele mai importante și mai amuzante ale acestora. În plus de asta imaginile ar putea fi urmărite și de bunica celor doi care s-ar bucura foarte mult să vadă ce năzdrăvănii au mai făcut nepoțeii ei.

Dar imediat după ce a montat camera Ruejena a avut de rezolvat niște lucrui legate de locul de muncă astfel că a plecat în cea mai mare viteză lăsând camera mergănd. Cu toate acestea când s-a întors după câteva ore și s-a uitat pe filmare nu i-a venit să creadă ce vede. Dacă totul la început părea liniștit fetița jucandu-se și ascultând o melodie, iar bebelușul stând liniștit în scăunelul său în câteva secunde apare surpriza.

Această surpriză se numește soțul femeii mai precis tăticul celor doi care intră spectaculos în scenă și declanșează o adevărată frenezie în cameră. Acesta începe să danseze pe ritmurile melodiei care se aude în boxele televizorului. Toate gesturile lui îi entuziasmează fără margini pe cei doi prichindei care se simt în al nouălea cer împreună cu tăticul lor.

No comments:

Post a Comment