Sunday, October 18, 2015

Când A Turnat O Cană Cu Sare În Chiuvetă Nu Știam Ce Să Cred, DAR Rezultatul E GENIAL !!!

Sarea este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din bucătărie, aceasta este folosită la aproape toate felurile de mâncare gătite dar pe lângă utilitatea pe care o are la gătit aceasta mai poate fi utilizată în câteva situații pentru diverse activități în gospodărie. Urmăriți imaginie din videoclipul de mai jos și veți vedea 7 metode diferite de a utiliza sarea altele decât cele pe care le cunoșteai până acum.

Spre exemplu dacă fierul dumneavoastră de călcat a adunat pe talpă anumite impurități care vă pot strica hainele sau le pot murdări dacă veți da cu acesta peste o placă ceramică plină cu sare veți reuși să îl curățați fără a utiliza vreo substanță chimică dăunătoare pentru organism.

Mizeria cauzată de un ou spart o puteți preveni dacă puneți peste sare și curățați apoi cu un șervet de hârtie. Dacă ceva a luat foc în preajmă puteți să stingeți focul cu sare simplu și fără să facă fum sau alte pagube. Dacă aveți un burete de bucătărie cu care ați spălat multe oale pline de grăsime și acesta s-a murdărit trebuie doar să-l înmuiați într-un amestec de apă cusare și veți avea un burete ca nou.

O altă utilizare foarte importantă a acesteia este pentru spargerea dopurilor de mizerie create pe țeava de scurgere. Dacă veți amesteca o jumătate de cană de sare cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și le amestecați cu apă caldă iar mai apoi veți turna pe scurgerea chiuvetei atunci veți vedea că în câteva minute această substanță va reacționa și veți avea o scurgere curățată total de orice impuritate.

No comments:

Post a Comment