Saturday, October 31, 2015

Două Babe Se Ceartă Pe Uliță În Sat, DAR Stai Să Vezi FATALITATE În Final !!!

O vorbă veche spune cum că ”Mare este grădina lui Dumnezeu”, situația pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este exact de așa natură să confirme această zicală. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional deși toată discuția și situația în sine dintre cele două femei are un caracter destul de hilar.

Două femei în vârstă pornesc un conflict verba chiar pe ulița satului unde locuiau. Acestea se acuză reciproc de lucruri făcute nepotrivit cu un anume bărbat. Nu știm dacă acesta este bărbatul uneia dintre cele două sau nu dar cu siguranță acestea sunt rivale în ceea ce îl privește. La un moment dat una dintre cele două femei ia un băț și aruncă după cealaltă fără însă a nimeri ținta.

Cealaltă ridică bățul de jos și între timp mai are loc un schimb de replici dur după care se pare că cele două se potolesc și încearcă fiecare să își vadă de treabă. Dar pe neașteptate femeia care acum avea bățul în mână nu l-a lăsat jos cum ne-am fi așteptat să se întâmple ci l-a aruncat spre cealaltă cu destulă precizie lovind-o direct în cap și creând pentru câteva momente o stare de șoc a acesteia.

Victima a început să se vaite de durere dar în ciuda loviturii destul de puternice a rămas pe picioarele ei amenințând și la îndemnul unei alte femei prezentă de față la conflictul celor două că se va duce a doua zi la poliție pentru a o reclama pe cealaltă scandalagie. Astfel de conflicte probabil se întâmplă destul de des prin satele României mai ales că gelozia este unul dintre principalele motive pentru care se iscă un conflict la noi.

No comments:

Post a Comment