Tuesday, October 27, 2015

Un Om Sărman Vede O Familie Care Se Lupta Să Scape Cu Viață - Gestul Lui M-a Lăsat Fără Cuvinte !!!

Întotdeauna este ceva special într-o poveste în care o persoană îi ajută pe cei din jurul ei aflați la nevoie, dar după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți învăța mult mai multe despre acest tip de ajutor acordat persoanelor necunoscute. Chiar dacă ne-am aștepta ca persoanele cele mai săritoare să fie cele care au posibilități mai mari veți vedea cum este cazul și în acest clip că de fapt cei care nu au o viață atât de bună sunt cei care sar primii în ajutor.

Exemplul cel mai concludent ni-l oferă acest pescar thailandez care nu are mai mult de 30 de ani și care pentru a supraviețui stă toată ziua în bărcuța lui și prinde pește. Astfel cu cei câțiva gologani pe care îi obține după vânzarea acestuia poate să supraviețuiească de pe o zi pe alta alături de familia sa. Dar situația dificilă nu-l împiedică să ajute oamenii aflați la nevoie fără a le pretinde nimic în schimbul ajutorului său.

Un cuplu de turiști mai în vârstă a fost prins într-un val de noroi pe o plajă în apropierea căreia tânărul nostru erou își făcea treaba. Aceștia pur și simplu au rămas blocați și dacă el nu ar fi sărit în ajutorul lor nu cred că ieșeau prea curând din aceată situație. Acesta le-a salvat întâi lucrurile destul de prețioase iar mai apoi s-a întors și a încercat să îi scoată pe ei din noroi. Nu a reușit inițial dar apoi a avut o idee neobișnuită. S-a întins și i-a pus pe cei doi să se urce pe spatele lui pentru a scăpa din capcana noroiului.

Vă dau cuvântul de onoare că gestul lui pur și simplu m-a impresionat. Voi ce părere aveți despre acest om? Este el cu adevărat un erou?

No comments:

Post a Comment