Wednesday, October 28, 2015

Doi Șoferi Se Șicanau În Trafic - Stai Să Vezi Cum Rezolvă Începătoru Cu Volkswagen Problema !!!

În trafic au loc zilnic la nivel mondial foarte multe accidente provocate din diferite cauze cum ar fi viteza excesivă, oboseala la volan, consumul de băuturi alcoolice de către șoferi, neatenția și altele, dar în afara acestora mai există și situații precum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Scandaurile în trafic sunt la ordinea zilei iar de cele mai multe ori acestea nu se încheie tocmai cum ar trebui ba chiar lucrurile degenerează spre violență. De fiecare dată când doi șoferi se șicanează în trafic e clar că ceva probleme trebuie să apară., după cum veți vedea și în continuare ce a surprins camera de supraveghere de trafic de pe bordul unuia dintre cei doi șoferi puși pe scandal.

Două mașini s-au șicanat în trafic preț de câteva minute. Mașina care se afla în față era marca Volkswagen și era condusă după cum arată și semnul de pe lunetă de un șofer începător. Acesta a fost claxonat în moduri repetate de șoferul din spate cel care avea montată și camera de supraveghere pe mașină, încât nu a mai rezistat presiunilor acestuia și a oprit mașina ca să îi ceară socoteală.

Acesta din urmă când a văzut câtamai omu se dă jos din mașina marca Volkswagen a blocat ușile și nu a mai ieșit pe scandal, chiar dacă lucrurile trebuiau să se oprească aici nu a fost chiar așa șoferul cu Volkswagen a ridicat portbagajul și a scos o crosă de golf cu care după cum puteți vedea și-a făcut singur dreptate creând panică printre pasagerii din mașina cealaltă.

No comments:

Post a Comment