Saturday, October 10, 2015

Când Am Văzut Că A Lipit Mingi De Tenis Pe Ușa Dulapului Credeam Că E Nebun - DAR E Absolut GENIAL !!!

Davehax este unul dintre cele mai cunoscute canale de Youtube care oferă soluții pentru gospodărie neconvenționale și ușor de realizat. El este cunoscută pentru metodele de a curăța cât mai rapid usturoiul, metodele de a curăța eficient un recipient de cupru și multe altele dar ceea ce veți vedea azi este un produs revoluționar pe care vă invit să-l descoperiți odată cu imaginile din videoclipul de mai jos.

Se pare că celebritatea lui Davehax a atras atenția unei companii care produce unul dintre cele mai inovative lucruri pe care le-am văzut în ultima vreme. Aceștia i-au trimis câteva mostre de produs cu care bărbatul a realizat un video prin care a arătat câteva soluții eficiente pentru fiecare casă pe care puteți să le faceți cu acest produs invoativ.

Produsul se numește ”Sugru” și este revoluția în domeniul lipiciului. Acesta este un lipici care vine sub formă de plastiină în plicuri de diferite culori care reprezintă de fapt și culoarea lipiciului. Caracteristica principală a acestui lipici este flexibilitatea. Acesta trebuie utilizat imediat după desfacerea din plic și trebuie lăsat 24 de ore până să se usuce definitiv și să profitați la maxim de utilitatea lui.

Davehax i-a găsit câteva intrebuințări interesante acestui produs cum ar fi repararea cablurilor care se rup mai mereu la nivelul mufei sau prinderea unor mingi de tenis pe spatele ușii dulapului pentru a agăța pantofii de ele și a crea un spațiu mai mare de depozitar și să nu uităm și faptul că acest lipici este eficent pe orice tip de material așa că poate fi folosit ca suport pentru periuța de dinți dacă alegeți să-l lipiți de chiuvetă pe una din părțile acesteia laterale.

No comments:

Post a Comment