Thursday, October 1, 2015

Cum Trebuie Să Reacționezi Atunci Când Te Atacă Un Elefant De 10 Tone !!!

Doi turiști au avut parte de un eveniment de-a dreptul neașteptat într-o vizită în jungla Thailandeză. Aceștia au reperat un elefant de dimensiuni uriașe care stătea ascuns printre copaci și mânca liniștit. Ceea ce urmează să vedeți în imaginile de mai jos o să vă înspăimânte de-a dreptul dar pe de altă parte nu se știe când veți fi puși într-o astfel de situație și trebuie să știți cum să vă comportați.

Elefantul simțind privirile îndreptate către el și pe bărbatul aflat în prim plan gesticulând în direcția lui a devenit brusc neliniștit. După alte câteva secunde acesta s-a ridicat amenințător și a alergat către bărbat moment în care am crezut că îl strivește. Se pare totuși că momentul în care acesta a ridicat mâna împăciuotor l-a oprit pe elefant din cursa furioasă care se putea încheia tragic pentru bărbat.

După cum ați putut vedea soluția aleasă de acesta a fost să rămână pe loc fără să facă mișcări bruște ceea ce a ajuta în liniștirea elefantului. Dacă bărbatul ar fi fugit speriat de amenințarea elefantului mai mult ca sigur ar fi fost prins și strivit sub greutatea amețitoare a acestuia.

Elefantul este unul dintre cele mai mari mamifere care se găsesc pe suprafața globului pământesc. Acesta cântărește încă de la naștere peste 100 de kilograme și poate ajunge la maturitate la greutăți impresionante de peste 5 tone. Nici înălțimea acestuia nu este de trecut cu vederea în medie un elefant poate atinge aproximativ 4 metri. Cel mai mare elefant cunoscut vreodată a avut nu mai puțin de 4,21 metri înălțime și 10 metri lungime. Elefantul este o specie de mamifere care este amenințată cu dispariția datorită braconajului intens existent. În ultimii 5 ani de zile populația acestora a scăzut cu 60% datorită uciderii lor pentru colții prețioși din fildeș pe care îi posedă.

No comments:

Post a Comment