Saturday, October 24, 2015

Un Hoț Scoate Un Cuțit Și Încearcă Să Jefuiască Magazinul - Stai Să Vezi Ce-i Face Malacul Cu Șapcă

Este binecunoscută infracționalitatea destul de alarmantă de pe teritoriu Statelor Unite ale Americii. Acest lucru nu este de mirare dacă stăm să ne gândim că este o țară cu sute de milioane de locuitori. Dar în afară de asta nu există doar persoane răufăcătoarea ci și opusul acestora și anume oameni cu un adevărat simți civic. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos cum arată un adevărat erou în carne și oase.

În timp ce se afla în afara programului un pompier din statul american Texas s-a dus la magazinul de unde își făcea în mod regulat cumpărăturile pentru a procura câte ceva de mâncare, dar totul avea să ia o întorsătură ciudată în momentul când acesta se afla la casă față în față cu vânzătorul.

Se poate observa pe camera de supraveghere cum un alt bărbat cu cagulă pe față vine si îl dă la o parte pe acesta și începe să îl amenințe pe vânzător să îi dea banii din casă. Pentru a fi și mai convingător acesta scoate un cuțit și îl agită în fața lui. Ceea ce a ignorat în tot acest timp răufăcătorul este bărbatul pe care l-a dat la o parte. Acesta l-a studiat bine și după ce a analizat rapid situația s-a înfipt direct la gâtul lui nelăsându-i nici o șansă să mai miște cuțitul.

În scurt timp a ajuns și poliția chemată de vânzătorul magazinului. Aceștia l-au ridicat pe răufăcător pentru a fi pedepsit în continuare de lege și l-au felicitat pe pompierul salvator pe care cei ce au aflat povestea l-au catalogat drept un adevărat erou care și-a riscat viața. Am putea spune pe bună dreptate deși el nu se consideră așa trebuie să fim sinceri cu faptul că un astfel de gest este destul de rar în zilele noastre.

No comments:

Post a Comment