Tuesday, October 27, 2015

L-a Luat Mascota La Mișto În Fața Publicului - Stai Să Vezi Cum Se Răzbună Bodyguard-ul !!!

Sportul reprezintă în Statele Unite ale Americii o adevărată cultură și un spectacol mai mult decât jocul în sine. Toate evenimentele sportive atrag oamenii nu doar prin ceea ce se întâmplă în teren ci prin multitudinea de factori cum ar fi concursurile organizate de sponsori în pauzele dintre reprize, majoretele care impresionează atât prin mișcările lor dar și prin trupurile perfecte. De multe ori chiar și publicul se implică în acest spectacol și există camere de luat vederi speciale care îi urmăresc pe cei ce dansează în tribune sau se sărută.

În imaginile de mai jos veți vedea un exemplu extrem de grăitor despre ce înseamnă această cultură a sportului peste ocean. Poate ar trebui să învățăm și noi din această atitudine și să luăm exemplu să uităm de rivalități de cuvintele nepotrivite și să ne comportăm in spiritul fair-play-ului chiar și când ne aflăm în tribune.

În pauza unui meci de baseball, mascota echipe gazdă a ieșit de la cabine și a început să danseze în fața publicului. Mai apoi a început să îi provoace pe cei care asigurau securitatea în timpul meciului dar fără reușită. Totuși la un moment dat unul dintre cei provocați a răspuns în ce mai original mod acesteia. Deși era destul de corpoent și ai fi zis că se mișcă greu acesta a făcut câteva miscări cu care i-a ridicat în picioare pe spectatorii aflați în tribune.

După ce și-a încheiat reprezentația acesta s-a așezat la datorie ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Trebuie să recunoaștem că astfel de momente sunt deliciul unei pauze de joc și acum putem să înțelegem de ce toate stadioanele din Statee Unite sunt pline la fiecare eveniment sportiv fie el cât de mic.

No comments:

Post a Comment