Tuesday, October 6, 2015

A Luat Foarfeca Și A Început Să Taie Puloverul Ce Vechi - Rezultatul M-a Lăsat Cu GURA CĂSCATĂ !!!

De multe ori se întâmplă ca hainele mai vechi să rămână mici sau chiar să fie prea mari după o cură strasnică de slăbire. În oricare dintre situații ideea este că nu le mai putem purta în continuare și practic rămân să ne ocupe locul în sifonier fără rost. De acum înainte totuși veți vedea că nu veți mai avea probleme cu locul de depozitare asta pentru că vechilor haine le puteți da o nouă utilitate dacă veți urma întocmai pașii din imaginie videoclipului de mai jos.

Așadar această tânără vă va învăța cum să faceți utile hainele cele vechi. Tot ce aveți nevoie este de un pulover vechi, o foarfecă mai mare și puțin lipici. După ce ați adunat aceste obiecte puteți să începeți să tăiați pe orizontală puloverul astfel încât partea de jos fără mâneci să rămână întreagă. Mai faceți câteva tăieturi la aceasta iar apoi lipiți după modelul pe care îl veți vedea în videoclip și veți obține un fes foarte la modă și ideal pentru vremea răcoroasă care se anunță că va veni în curând și la noi în țară.

Dar partea superioară a puloverului nu trebuie aruncată nici ea pentru că detașând mânecile puteți să obțineți din acestea acel tip de jambier purtat de foarte multe fete atât în casă cât și pe stradă și care are utilitate atât termică dar mai ales vizuală. Așadar de acum înainte nu vă veți mai arunca puloverele vechi urmați aceste sfaturi și veți crea noi obiecte vestimentare foarte frumoase și utile.

Rămâne la alegerea dumneavoastră ce pulovere vechi nu mai aveți nevoie și vreți să le tăiați dar pentru o notă de optimism alegeți întotdeauna să faceți noi obiecte de vestimentație din cele mai colorate sau cu dungi pentru că efectul este după cum ati văzut mult mai mare.

No comments:

Post a Comment