Tuesday, October 27, 2015

A Luat Un Mileu Și L-a Lipit De Balon - Când Sparge Balonul Iese Ceva Absolut Genial !!!

Pentru foarte mulți dintre noi mileul reprezintă un simbol al casei bunicii care probabil va rămâne întotdeauna întipărit în memorie. Trebuie să recunoaștem că macrameurile care acopereau toate suprafețele la vedere în casă ba mai mult uneori împreună cu celebrul pește de sticlă ne fac să zâmbim în vremurile acestea când nu mai sunt la modă. Dar dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți putea vedea că orice obiect demodat poate să revină la modă printr-o singură metodă.

Care este metoda vă veți întreba? Este foarte simplu dându-i o altă utilizare decât cea în care am fost în mod normal obișnuiți cu el. Astfel și vechile mileuri pot să arate încă extraordinar în casa dumneavăoastră dar nu cum le știați până acum adică pe mese,pe noptiere sau mai rău pe televizor. Priviți ce face această fată cu vechile mileuri ale bunicii metoda este extrem de simplă iar rezultatul pe bună dreptate absolut genial.

Pentru a oferi mileurilor o întrebuințare cât mai modernă aveți nevoie de câteva lucruri pe care le puteți găsi ușor în gospodărie sau la cel mai apropiat magazin. Tot ce vă trebuie este un balon, aracet sau dacă vreți puteți folosi un amestec de apă, făină și lipici pentru hârtie și bineînțeles faimoasele mileuri. După ce ați pus mileul pe suprafața balonului și ați început să îl lipiți cu una dintre cele două substanțe, mai este doar un simplu pas până la rezultatul final.

Spargeți în continuare balonul și mai apoi luați un bec pe care îl atașati noii forme pe care a luat-o mileul, veți obține o superbă lustră extrem de utilă dar și foarte aspectuasă. De azi înainte poți da astfel o altă însemnătate vechilor mileuri de care te loveai prin casă.

No comments:

Post a Comment