Wednesday, October 14, 2015

4 Tinere Filipineze Apar Timide În Fața Juriului - Dar Interpretarea Lor A Ridicat Sala În Picioare !!!

Cel mai mare concurs de talente de pe mapamond este celebrul X Factor. Acesta a fost inventat de către celebrul jurat Simon Cowell și compania pe care o deține. Încă de la lansarea în anul 2004 acesta s-a bucurat de unu succes enorm și în doar câțiva ani l-a făcut unul dintre cele mai urmărite spectacole de televiziune din întreaga lume și primul detașat atunci când vine vorba de un astfel de format de emisiune.

În imaginile de mai jos veți vedea dovada vie de ce este această emisiune atât de îndrăgită și de ce ai nevoie pentru a reuși să câștigi sau măcar să ajungi în fazele superioare a unei astfel de competiții. Încă de la lansare numele a fost ales pentru a simboliza faptul că atunci când vrei să ajungi vedetă trebuie să ai acel ”factor X” care te va distinge de ceilalți din jurul tău care probabil nu sunt la fel de talentați.

Grupul de 4 tinere originare din filipine denumit 4th Power s-a prezentat în fața juriului de la X Factor din Marea Britanie cu speranța clară de a câștiga această competiție. De altfel unul din jurați a admis că fetele sunt destul de cunoscute acestea participând la astfel de concursuri în țara lor unele dintre ele reușind să le și câștige.

Cu toate acestea pe șcena de la X Factor reprezentația nu o dă numele candidatului ci talentul acestuia așadar cele 4 fete au trebui să dea tot ceea ce e mai bun din ele pentru a îi impresiona pe cei 4 jurați destul de critici. Și au și reușit. Întreaga interpretare împreună cu vitalitatea pe care au emanat-o pe șcenă în fața juriului și a publicului a adus o calificare mai departe în următoarele faze ale competiției.

No comments:

Post a Comment