Monday, October 5, 2015

Fetiță De 13 Ani A Întors Toți Jurații În Câteva Secunde - Când Au Auzit-o Mai Departe Au Izbucnit În Plâns !!!

Săptămâna putem urmări pe anumite posturi de televiziune cu acoperire națională de la noi concursuri de talente. Acest lucru nu este deloc de mirare din moment ce în occident s-a creat o adevărată industrie în ceea ce privește acest tip de emisiuni concurs care pe lângă audiențele record, premiile consistente se laudă și cu descoperirea unor vedete care mai apoi ajung să fie cunoscute pe întreg mapamondul.

Multe dintre interpretările de excepție pe care artiștii din afara țării noastre le au pot fi urmărite pe Youtube, mai precis cele mai bune dintre acestea ajung repede în topul videocipurilor de pe acest site datorită numărului mare de curioși care fac în același timp ca numărul vizualizărilor să explodeze.

Interpretarea pe care o puteți urmări în acest videoclip este parte din show-ul The Voice varianta pentru copii care se desfășoară în Germania și care are un succes aproape la fel de răsunător precum show-ul pentru adulți. Aici se prezintă o mulțime de copii talentați care au de impresionat un juriu mai puțin numeros format din doar 3 componenți dar aceștia sunt extrem de pretențioși când vine vorba de alegerea de a întoarce scaunul spre unul dintre cei aflați pe scenă.

Tânăra în vârstă de doar 13 ani interpretează o melodie extrem de cunoscută a lui Andreea Bocelli și anume ”Time to say goodbye”. Juriul știe foarte bine că o astfel de melodie presupune o voce și un talent muzical de invidiat de aceea din primele note pe care le-a cântat unul dintre membri s-a întors fiind urmat la scurtă vreme de ceilalți doi. La final micuța interpretă a fost aplaudată minute în șir de către spectatori iar un membru al juruiului a izbucnit pur și simplu în lacrimi.

No comments:

Post a Comment