Saturday, October 31, 2015

Își Aștepta Iubita În Scaun Cu Rotile În Fața Altarului - DAR Când S-a Deschis Ușa Nu M-am Putut Abține Din Plâns !!!

Majoritatea femeior visează la ziua nunții încă de când sunt mici. În momentul în care acestea simt că și-au găsit alesul imagininea acestei zile cu adevărat speciale devine tot mai puternică în mintea lor și se gândesc intens la momentul în care vor păși în fața altarului pentru a-și uni destinele pentru totdeauna. Povestea pe care o veți vedea în imaginile din clipul de mai jos este un exemplu de voință, putere și determinare pentru fiecare dintre noi și vă mărturiesesc faptul că nu am putut rezista până la final emoțiilor pe care mi le-a trezit vizionarea acestui clip.

Jenifer Darmon era o fată care visa și ea la ziua nunții la fel ca oricare alta dar viața ei avea să ia o întorsătură neașteptată în anul 2008 când alături de prietenul ei Mike Belawitz au suferit un grav accident de mașină. În urma acestuia bărbatul a scăpat însă Jenifer a avut cel mai mult de suferit rămânând paralizată. Din momentul acela viața ei s-a schimbat, dar Mike a rămas mereu aproape lângă ea și a ajutat-o să depășească starea emoțională în care se afla după nefericitul eveniment.

Cu toate că au hotărât să se căsătorească mai repede, Jenifer a amânat momentul spunând că la nunta ei vrea să meargă din nou. Doctorii nu i-au dat nici o șansă la început spunând că este practic imposibil acest lucru, dar ea nu s-a dat bătută. A început un intens program de recuperare și cu multă voință a început ușor, ușor să se deplaseze cu un cadru.

În ziua cea mare Mike a așteptat-o vizibil emoționat în fața altarului. Iubita lui a apărut pe ușă înconjurată de fratele și tatăl ei dar mergând pe propriile picioarea chiar dacă cu puțin ajutor din partea lor. Distribuie și tu povestea aceasta emoționantă dacă crezi că nimic nu este imposibil pe lumea asta și că nu trebuie să renunți niciodată.

No comments:

Post a Comment