Tuesday, October 27, 2015

Un Bătrânel Pășește Într-un Magazin De Instrumente Muzicale - Când A Început Să Cânte La Chitară I-a Lăsat Pe Toți Cu Gura Căscată

Mulți dintre cei mai tineri au în ziua de azi ideea preconcepută cum că un om mai în vârstă, ajuns la pensie trebuie doar să stea să aibe grijă de nepoți sau că nu face lucruri interesante cât e ziua de lungă. După ce veți vedea și veți auzi ce se întâmplă în videoclipul de mai jos pe lângă faptul că veți rămâne plăcut surprinși veți înțelege că lucrurile nu stau deloc așa.

Un bătrânel în vârstă de 81 de ani a reușit să impresioneze managerul unui magazin de instrumente muzicale din statul Tennessee. Acesta a pășit în magazin cu gândul să arunce o privire dar acolo a văzut o chitară electrică exact ca aceea pe care a folosit-o în tinerețe. A luat chitara de pe perete și a început să cânte o celebră melodie mexicană „Besame mucho”. Impresionat de talentul bătrânului managerul l-a filmat și a pus videoclipul pe o celebră rețea de socializare unde a făcut senzație printre internauți având peste 2 milioane de vizualizări.

Bărbatul ajuns la o vârstă atât de onorabilă este tatăl a nouă copii dar acesta încă de tânăr a avut o pasiune pentru muzică. El a cântat în câteva trupe locale și în anul 1976 a câștigat premiul pentru cel mai talentat chitarist al statului West Virginia în care locuia. De atunci însă anii au trecut și momentele muzicale au fost din ce în ce mai rare iar acum ajuns la bătrânețe doar astfel de clipe îl mai alină când poate mângâia din corzile unei astfel de minunății electrice.

După ce videoclipul a deveni vira pe internet familia i-a făcut o pagină specială unde fanii îi pot scrie și îl pot felicita pentru prestația sa muzicală. Acesta a fost profund emoționat de gestul lor și le-a mulțuimit tuturor printr-o postare.

No comments:

Post a Comment