Sunday, October 25, 2015

O Femeie A Fost Dată Jos Din Avion Și Arestată Pentru Că Avea Un Pieptene La Ea !!! Fii ATENT Ce Era De Fapt !!!

După atentatele de la 11 Septembrie 2001 care au avut loc în Statele Unite ale Americii pe întinsul întregului glob pământesc au început să se ia măsuri de securitate sporite și controalele din aeroporturi și mai ales la îmbarcarea în avioanele de pasageri au devenit din ce în ce mai stricte chiar dacă acest lucru a creat de multe ori un discomfort călătorilor. Dar după cum veți putea vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos teroriștii au începută să se adapteze acestor măsuri stricte și încearcă să inoveze permanent în a trece cu diverse obiecte periculoase de controalele de securitate.

O persoană a cărei identitate nu a fost dată publicității a fost prinsă în urmă cu câteva zile pe un aeroport din Statele Unite ale Americii având în posesie un accesoriu care la prima vedere părea ceva inofensiv dar în fapt aceasta era o adevărată armă albă. Aceasta presupun jurnaliștii era o femeie care avea în geanta de mână un pieptene pentru păr de culoare verde.

Când ofițerii de securitate ai aeroportului au inspectat mai bine bagajul femeii au văzut că de fapt acest pieptene era de fapt un cuțit mascat. Deși femeia a susținut că acesta îl deținea pentru autoapărare, ea a fost oprită imediat și anchetată mai apoi de autorități ne mai putând astfel să se urce la bordul aeronavei unde avea programată călătoria.

Un astfel de cuțit este comercializat chiar și pe internet pentru un preț destul de scăzut și este destinat femeior pentru auto-apărare. Acesta fiind asemănător cu un pieptene 100% este greu de a fi sustras de către un potențial atacator. Dar iată că un asemenea obiect care s-ar spune că este doar defensiv poate deveni extrem de periculos în mâinile unei persoane rău-făcătoare.

No comments:

Post a Comment