Wednesday, October 14, 2015

NU e o GLUMĂ !!! PEPSI Lansează PRIMUL Smartphone Din Istorie !!!

Mulți se așteaptă atunci când aud de Pepsi să fie o reclamă sau ceva legat de celebra băutură răcoritoare, dar iată că aceștia au devenit din ce în ce mai tentați de tendințele expansioniste ale piețelor de telefoane mobile de tip smartphone așa că s-au gândit că celebritatea brandului lor le-ar putea aduce foarte multe beneficii pe acest segment. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum arată noua minune tehnologică care va fi lansată pe 20 octombrie de cei de la Pepsi.

Compania originară din Statele Unite ale americii va lansa primul lor smartphone surpriză nu pe piața lor autohtonă ci într-o locație considerată mult mai mare decât cea a americii aflată în plină expansiune pe acest segment și anume piața din China. De altfel primele imagini ale noului telefon Pepsi au apărut pe o rețea socială care este exclusiv destinată acestei țări.

Pepsi P1 este denumirea pe care o va purta acest prim telefon iar compania a precizat că nu se va opri doar la 1 în ceea ce privește acest segment și va continua dezvoltarea de astfel de dispozitive. Pentru acest prim telefon ei au lucrat cu un mare producător în domeniul telefoniei mobile, dar căruia nu au vrut să îi dezvălui numele.

Trebuie știut despre acest telefon că este prevăzut cu un display de 5,5 inch 1080p, o memorie de 2GB RAM și un procesor de 1,7 Gh. La toate acestea se adaugă și o cameră care are 13 Megapixeli. V-ați aștepta ca prețul unui astfel de smartphone să fie destul de ridicat având în vedere și celebritatea brandului dar se pare că cei de la Pepsi vor să atace segmentul de piață mediu în ceea ce privește aceste dispozitive astfel încât au oferit un preț extrem de atractiv de numai 205 dolari pentru un telefon.

No comments:

Post a Comment