Tuesday, October 13, 2015

Porsche A Lansat Un MONSTRU 100% Electric Cu 600 Cai Putere !!!

În ultimii ani îngrijorarea populației planetei datorită faptului că petrolul este o resursă epuizabilă a dus la căutarea unor soluții alternative pentru propulsarea autoturismelor și una dintre acestea a fost utilizarea motorului electric. Prin aceasta mașinile nu vor mai fi nici atât de poluante ca până acum și chiar dacă prețul unor astfel de mașini este unul destul de mare în comparație cu una obișnuită, banii sunt economisiți în timp deoarece prețul curentului electric este mult mai mic în comparație cu cel al combustibilului.

Dacă la început au fost create mașini care aveau două motoare unul pe combustibil și celălalt pe curent electric aceste hybride au rămas în urmă odată cu apariția primei mașini 100% electrică. Unul dintre jucătorii importanți pe piața aceasta de automobile este producătorul ”Tesla” nume de care se leagă probabil cele mai eficiente și mai puternice mașini electrice care au fost inventate până acum. Dar acest lucru s-ar putea să se schimbe în perioada următoare.

La salonul auto dela Frankfurt care a avut loc în urmă cu puțin timp producătorul de super-mașini ”Porsche” a venit în întâmpinarea amatorilor de mașini electrice cu modelul denumit sugestiv Mission E care concurează cu liderul mondial Tesla. Porsche Mission E este o adevărată bijuterie după cum ne-a obișnuit producătorul.

Această mașină este cea mai puternică mașină este cea mai puternică pe segmentul celor electrice avânt peste 600 de cai putere și putând să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în mai puțin de 3,5 secunde. Tehnologia folosită pentru aceasta face ca în timpul frânării mașina preactic recuperează din energia consumată.

No comments:

Post a Comment