Saturday, October 24, 2015

Un Suporter Intră În Teren Și Își Face De Cap - Stai Să Vezi Cum Îi Păcălește Pe Jandarmi !!!

Dacă mai trebuia o confirmare că rușii sunt cei mai razna suporteri ai echipelor de fotbal atunci o aveți chiar acum pentru că mai mult ca sigur îmi veți da dreptate după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos. Veți vedea ce l-a dus mintea pe un suporter al echipei gazdă în momentul în care echipa gazdă pe care o susținea se afla în avantaj.

Se pare că acest bărbat cu vârsta undeva până în 30 de ani a decis să pătrundă în teren să îl felicite pe portarul echipei de suflet după golul înscris de coechipierii acestuia. Bineînțeles că forțele de ordine l-au văzut imediat și au luat-o la fugă după el pentru a îl prinde și a îi pedepsi comoprtamentul neadecvat pentru o manifestare sportivă știind foarte bine că astfel de ieșiri nu sunt permise în interiorul niciunui stadion.

Cu toate acestea când nimeni nu se aștepta bărbatul are o mutare de geniu cu care scapă de toți stewarzii care alergau după el. A sărit un gard și toată tribuna se aștepta să fie prins, după ce a sărit și al doilea gard aceasta a început să îl aclame și să îl încurajeze ca și cum este aproape de a scăpa dar aici se afla în imposibilitatea de a ajunge printre fani deoarece distanța între gard și tribună era destu de mare și nu avea de ce să se sprijine.

În acel moment a pus la bătaie fularul echipei favorite și după câteva încercări rapide un alt suporter a prins de fular și l-a tras pe acesta la locr printre ei lăsând forțele de ordine cu gura căscată pentru că acesta s-a pierdut imediat în mulțimea de suporteri care îl aclama frenetic.

No comments:

Post a Comment