Saturday, October 24, 2015

A Luat O Sticlă De Plastic Și A Început Să O Taie cu Foarfeca - Rezultatul Final E Absolut GENIAL !

Sticlele din plastic ale băuturilor de orice fel sunt prezente mai mult decât ne-am dori în viața noastră. Ca și statistică generală zilnic în întreaga lume sunt produse aproximativ 100 de milioane de astfel de PET-uri, dar un număr aproximativ egal sunt aruncate cu aceeași frecvență. În mare parte acestea ajung la groapa de gunoi dar și în ape. Acest materiale este produs în urma procesării țițeiului astfel că acestea pe lângă faptul că provoacă un consum de resurse destul de prețioase sunt și foarte dăunătoare mediului înconjurător.

Materialul acesta este foarte rezistent iar o astfel de sticlă din acest plastic are nevoie de aproximativ 800 de ani pentru a începe să se degradeze iar abia după 1000 de ani se dezintegrează complet în sol. Un lucru foarte important de știut este că un astfel de material chiar dacă este atât de rezistent este 100% reciclabil. Așadar înainte să aruncați aiurea un astfel de PET ar fi bine să vă gândiți că puteți face un rău destul de mare naturii, mai mare decât credeați.

Proprietarul Canalului de Youtube DaveHax a venit cu o soluție mai mult decât practică care vă va scăpa de bătăile de cap atunci când aveți o sticlă goală de plastic prin casă. Acesta vă arată într-un clip de doar 2 minute și jumătate cum puteți transforma această povară a PET-urilor în lucruri practice. Tot ce trebuie să faceți este să luați o foarfecă și să ajustați întocmai cum vă este arătat în videoclip sticla.

În final veți obține un suport minunat pentru flori pe care îl puteți folosi la nesfârșit asta pentru că spre deosebire de o vază obișnuită nu este casant. Dacă mai aveți și alte feluri în care pot fi utilizate aceste PET-uri nu ezitați să lăsați un comentariu prin care să împărtășiți aceasta idee cu noi.

No comments:

Post a Comment