Thursday, October 8, 2015

A Făcut Pană Și A Rămas Pe Marginea Drumului - Când Am Văzut Cine-l Ajută Mi-au Dat Lacrimile !!!

Zilnic vedem povești care par să fie desprinse din alte sfere decât din realitate cu oameni care luptă pentru viața lor împotriva tuturor problemelor vieții care apar și care îi doboară a tot pasul. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos vă va schimba probabil părerea despre oamenii din jur și vă va arăta o latură de-a dreptul neașteptată a altora.

Bărbatul din imagini cu mașina roșie a dorit să realizeze un experiment social și a deomntat roata din spate a mașinii ca și cum ar avea pană și nu este în stare să o repare și să o pună la loc. Așadar s-a înarmat cu răbdare și a început sa se învarte în jurul mașinii așteptând o mână de ajutor de la cei aflați în trafic. Aparent după câteva ore nimeni nu se încumetase încă să oprească și să-l ajute.

Cu toate acestea la un moment dat o mașină se apropie și din ea coboară un bărbat care era puternic aflat în dificultate după înfățișare dar care voia cu toată inima să îl ajute pe cel aflat la nevoie precizându-i chiar că l-a observat mai devreme dar nu a putut să oprească pentru că avea programare la medic. Din vorbă în vorbă bărbatul care realiza experimentul social a aflat povestea emoționantă a celui care s-a oprit să îl ajute.

Chiar dacă suferise de pe urma unui incendiu iar forma fizica nu indica faptul că se simte prea bine acesta a spus că este normal să ajuți pe un om aflat în dificultate și că de aceea a dorit să oprească și să dea o mână de ajutor. În momentu în care a afat că totul este un experiment nu i-a venit să creadă mai ales că cei doi creatori ai acestuia au dorit să-i facă o mică supriză care să îi mai aline din durerea suferită.

No comments:

Post a Comment