Tuesday, October 20, 2015

A Umplut O Șosetă Cu Nisip Și A Pus-o Pe Bordul Mașinii - Pare O Nebunie La Început Dar Rezultatul E GENIAL !!!

Chiar dacă în ultimele zile părea că vremea și-a mai revenit se pare că iarna este din ce în ce mai aproape și vine cu pași repezi. Lucrul acesta ar trebui să de bătăi de cap mai ales șoferilor. Este cunoscut că odată cu venirea iernii trebuie neapărat să vă preocupați mai intens de mașină asta pentru că în primul rând trebuie să schimbați cauciucurile dar mai există și alte probleme. În imaginile din videocipul de mai jos veți vedea rezolvarea foarte inteligentă a unei alte probleme ce apare des mai ales în diminețile de toamnă târzie, mai precis în zilele acestea.

Condensul este una dintre problemele care dacă ești șofer îți dă foarte mari bătăi de cap, aceasta pentru că dimineața atunci când te grăbești mai tare îți găsești ferestrele acoperite de umezeală și nu poți să pleci imediat de pe loc pentru că trebuie să le cureți sau să aștepți să dispară condensul. Un utilizator de Youtube pe numele lui DaveHax vine în întâmpinarea șoferilor cu o soluție care la prima vedere pare destul de ciudată dar care este extrem de eficientă și nu implică costuri foarte mari.

Acesta ne arată cum putem folosind doar o pereche de șosete vechi și nisip pentru pisici să scăpăm de această problemă sâcâitoare care ne întâmpină de cele mai multe ori atunci când vrem să plecăm cu mașina. Acesta umple cele două șosete cu nisip și după ce se asigură că sunt legate bine le așează pe bordul mașinii și le lasă acolo peste noapte. A doua zi dimineața se poate observa cum în mașină nu s-a mai creat condens și ferestrele sunt curate.

Puteți așeza șoseta și la un loc mai puțin vizibil cum ar fi sub scaunul dumneavoastră sau al pasagerului din dreapta, singura condiție care trebuie să o respectați este aceeea de a menține permanent șoseta cu nisip de pisică în mașina dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment