Tuesday, September 29, 2015

Bebelușul asta este un GENIU !!! Fii ATENT Ce L-a Dus Capul !!!

Suntem tentați atunci când copii noștri sunt mici să îi lăsăm să exploreze singuru lucrurile din jurul lor dar îi supraveghem atent pentru ca nu care cumva aceștia să se rănească în încercările lor. În cazul de față veți vedea situația aceasta un pic schimbată, dar rezultatul este unul care i-a lăsat pe toți cei 200 de mii de privitori ai acestui videoclip cu gura căscată și cu un mare semn de întrebare ”Cum e oare posibil așa ceva?”.

Francisco Aguilar este un numele unui utilizator de pe youtube care a postat un filmuleț cu fiul său în care ne arată cât de geniali pot fi bebelușii chiar de la vârste fragede. Acesta a montat o cameră de supraveghere în dormitorul unde dormea împreună cu soția și copilul.

Într-una dintre dimineți după ce s-a trezit a mers împreună cu soția sa la bucătărie pentru a pregăti micul dejun. Între timp aceștia l-au lăsat pe cel mic să mai doarmă în patul lor. După ceva vreme însă acesta s-a trezit și și-a dat seama că este singur în pat și a vrut să plece de acolo să îi caute pe părinți probabil. Cu toate acestea el și-a dat seama în momentul când a ajuns pe marginea patului că acesta este prea abrupt și că riscă să se rănească dacă se dă jos din el normal.

În câteva secune bebelușul a avut o reacție genială. Acesta a luat pe rând câte o pernă și a aruncat-o la marginea patului, semn că are un plan bine gândit. După ce s-a asigurat cu o ultimă privire că cele două perne se află exact pe locul unde va coborî, acesta s-a lăsat ușor pe marginea patului și a reușit să rezolve situația dificilă pornind în căutarea părinților.

No comments:

Post a Comment