Sunday, September 27, 2015

SIMPLU și UȘOR: Cum Scoți Petele De Rugină De Pe Caroseria Mașinii !!!

Una dintre problemele pe care noi șoferii le urâm cel mai mult când vine vorba de mașinile noastre este cu siguranță apariția punctelor de rugină atât de inestetice și care pe termen lung se extind și afectează și mai grav caroseria. Acestea apar de obicei după ce straturile cu care este vopsită mașina au fost îndepărtate într-o situație neplăcută fie o piatră care a lovit caroseria mașinii fie mașina zgâriată cu rea intenție de către un individ etc. Pentru a scăpa de această neplăcere vă invităm să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și poate acestea vă vor ajuta pe viitor să scăpați și dumneavoastră de neplăcerile pricinuite de apariția ruginii.

Indiferența în cazul apariției ruginei într-o zonă a caroseriei mașinii dumneavoastră poate avea ca rezultat mai târziu mărimea zonei afectate de aceasta și până la distrugerea locurilor afectate. Pentru a nu ajunge în această situație luați aminte de la bărbatul acesta originar din Federația Rusă care vă învață cea mai ieftină metodă de îndepărtare a petelor de rugină chiar în garajul propriu.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru acest proces extrem de important este un burete cu una din suprafețe mai dură, o cârpă pentru șters și o sticlă de Coca-cola. Probabil mulți dintre dumneavoastră vor fi surprinși de ultimul element de care aveți nevoie dar după cum veți putea vedea și pe imagini aceasta este ideală în procesul de eliminare a ruginii.

Turnați Coca-cola pe suprafața afectată de rugină iar apoi frecați bine cu buretele pe care îl aveți. În funcție de locul de unde îndepărtați rugina puteți folosi suprafața abrazivă pentru mai mută eficiență. Mai apoi clătiți locul tot cu Coca-cola și utilizați cârpa uscată pentru șters. Veți avea astfel o mașină fără neplăcutele pete de rugină pe ea.

3 comments:

  1. poate sa confirme cineva daca chestia asta e pe bune?

    ReplyDelete
  2. Da, eu mi am curatat pragurile la masina!

    ReplyDelete
  3. Da, eu mi am curatat pragurile la masina!

    ReplyDelete