Wednesday, September 2, 2015

Pisica Ninja - Fii ATENT Ce Face Bandita Asta În Fața Stăpânilor !!!

Pisicile nu sunt în totdeauna cele mai bune colege de apartament asta pentru că de multe ori zgârie mobila, lasă mirosuri ciudate și lasă în urma lor diverse cadouri pentru stăpâni pe sub mobilă cum ar fi mâncare sau insecte moarte. Și totuși în ciuda celor ce vă spun vă veți îndrăgosti cu siguranță de acest pisoi energic care se dovedește a fi și un bun coleg de cameră. Veți vedea ce face ca să își ajute stăpânii în imaginile din videoclipul de mai jos.

Se pare că acest pisoi are în ele mișcările unui adevărat ninja pentru că de fiecare dată când stăpâna lui aruncă hainele către coșul de rufe din colțul camerei acesta sare după ele pentru a le trage în interiorul acestuia. După cum veți vedea și în aceste imagini el nu ratează nici o șosetă, nici o pereche de pantaloni, nici un tricou, toate sunt recuperate din aer de acesta și băgate în coșul care îi servește drept culcuș de cele mai multe ori.

Pisica domestică este un animal carnivor din familia felinelor. Se consideră ca aceasta este în preajma omului de aproape 10000 de ani ceea ce o face să fie cel mai celebru animal domestic de pe întreg mapamondul. Există om multitudine de rase de pisici domestice dintre care amintim rasa birmaneză, persană, egyptian, siameza ș.a.m.d.

Aceast animal se află în legătură puternică cu omul de mai bine de 3500 de ani, egipteni o foloseau pentru a ține la distanță șoarecii. Chiar dacă este domesticită pisica poate trăi cu ușurință și în sălbăticie, formând cu mare repeziciune o colonie pentru a putea să supraviețuiască condițiilor date. După datele publicate într-un studiu al cercetătorilor americani se pare că pisicile a fost domesticite prima dată chiar de către egipteni care se închinau se pare și unei zeițe ce era reprezentată prin acest animal și anume Bastet.

No comments:

Post a Comment