Friday, September 4, 2015

Când Au Văzut Ce Păr Are Au Crezut Că E NEBUN, DAR Când A Început Să Cânte A Ridicat Sala În Picioare

Pregătiți-vă să fiți surprinși la fel cum am fost și eu cum au fost și jurații și toți cei care l-au ascultat pe micul Tilman care la 14 ani a reușit ce alți artiști mult mai consacrați sunt convins că nu ar fi în stare. În imaginile de mai jos veți vedea ce înseamnă să fii cu adevărat vedetă și faptul că nu doar vocea contează ci și cum îl apropii pe ascultător de tine prin atitudinea ta de pe scenă.

Reprezentația aceasta a avut loc la spectacolul The Voice pentru copii din Germania. Acolo a făcut acest băiat un spectacol de zile mari. E lesne de înțeles că a întors toate scaunele în doar câteva secunde și că jurații au ajuns până în stadiul în care să danseze pe acordurile de pian și versurile pline de energie pe care Tilman le-a expus în fața tutror.

Cine s-ar fi așteptat ca un băiat de 14 ani să fie atât de talentat la pian dar în același timp să aibe o voce și o vitalitate de invidiat chiar și de cei deja familiarizați cu lumea spectacolelor. Evident nimeni drept urmare publicul a explodat în momentul în care a auzit interpretarea acestuia și cu toții s-au ridicat în picioare și au început să danseze.

Spectacolul The Voice Kids vine ca o alternativă la marele show de televiziune The Voice numai că aici cei care sunt în lumina reflectoarelor sunt copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Există la fel ca și la show-ul mamă jurați numai că aici sunt în număr de 3 față de 4 cât sunt la The Voice. În schimb concurenții își aleg antrenorul și se antrenează alături de acesta pentru rundele următoare până la final. Show-ul a debuta în Germania în anul 2013 pe data de 5 aprilie și încă de la lansare a fost difuzat în exclusivitate de televiziunea germană SAT 1. În prezent producătorii pregătesc cel de-al patrulea sezon al spectacolului The Voice Kids care va începe în primele luni ale anului 2016.

No comments:

Post a Comment