Thursday, September 24, 2015

I-a Dat Valetului Să-i Parcheze Lamborghini-ul - Stai Să Vezi Ce Face Asta !!!

Fără îndoială Lamborghini este una dintre cele mai cunoscute și râvnite mașini care se încadrează în clasa sport de lux. Mulți și-ar dori o asemenea mașină și cu siguranță oricare proprietar de Lamborghini este foarte grijuliu și atent cu bijuteria lui și nu o vrea nici măcar cu o zgârietură. Dar stai să vezi ce se întâmplă atunci când lași un astfel de bolid pe mâna unui valet care trebuie să o parcheze și să aibe grijă de ea ca de ochii din cap.

Se pare că acesta a început parcarea foarte grijului făcând o mulțime de manevre doar pentru a gara cu spatele Lamborghini-ul alb între cele două mașini existente deja acolo. Dar mai apoi într-un moment de neatenție acesta nu a mai văzut că din partea dreaptă vine o mașină și înainte de ultima manevră a intrat pur și simplu în aceasta cauzând o pagubă destul de costisitoare având în vedere prețul ridicat al unui astfel de model.

Automobili Lamborghini SPA sau cum este cunoscută sub simplul nume Lamborghini este un celebru producător de automobile din Italia care se axează în principal pe clasa sport. Sediul principal al acestui producător renumit se află într-un mic sătuc din Italia care se numește SantAgata Bolognese. La momentul actual firma este deținută de către grupul german Volkswagen cel a preluat acest producător prin intermediul Audi AG care face parte din același concern.

Modelul care face furori la ora actuală se numește Lamborghini Aventador LP-700-4 și reprezintă una dintre cele mai rapide automobile, iar prețul acestuia este unul pe măsura performanțelor în funcție de dotări sau alte excentricități acesta poate să ajungă si la câteva milioane de dolari.

No comments:

Post a Comment